Crescilin (suplemento de penicilina G procaína cristalina) na alimentação de leitões

Autores/as

  • A. P. Trivelin E. S. A. Luiz de Queiroz

DOI:

https://doi.org/10.1590/S0071-12761959000100017

Resumen

The A. studied the use of "crescilin", a residual byproduct of penicillin manufacture. It has been recommended the proportion of 1 per cent and proclaimed to supply 400,000 U. O. per kg. The results obtained permited to conclude that 1 per cent of crescilin did not increase the growth of pigs.

Descargas

Los datos de descarga aún no están disponibles.

Publicado

1959-01-01

Número

Sección

naodefinida

Cómo citar

Trivelin, A. P. (1959). Crescilin (suplemento de penicilina G procaína cristalina) na alimentação de leitões. Anais Da Escola Superior De Agricultura Luiz De Queiroz, 16, 231-236. https://doi.org/10.1590/S0071-12761959000100017